miercuri, septembrie 22

Love is ouch.

 So you of course~ from me eternally. I hope you be free from this time on. Love is always ouch containing pain. Now I'm going to forget you. Break it down now, It's almost over now.
Presupun ca titlul vi se pare ciudat. Si mie, nu am mai avut de mult stari de..scarba aproape de toti oamenii :]
Scarba asta nu stiu de unde vine, poate de la un anumit EL care mi-a venit in minte si acum nu ma lasa? Posibil, dar poate ca s-au acumulat prea multe din cauza 'stresului'. Tin sa cred ca nu mai cred ca pentru mine dragostea nu  mai exista. De ce? Habar nu am, dar asa cred si simt. En fin, starea asta, nu cred ca se merita.
Presupun ca trebuie sa o las sa plece si sa nu o bag in seama.
Hai sa va zic ce se mai intampla prin viata mea, pe la scoala. Paaai, ieri am avut istorie [istooo:x] si am ras cu profu de muream :]] Ma rog, poate si pentur ca el e mai 'flexibil' si nu e rau. S-a trezit unu in ora sa zica: Domn' profesor, Razvan imi arata muie! Educati copii, ce sa mai :]]. Apoi nu stiu de unde a pornit discutia, dar ne-a zis profu' o faza: Doi politisti americani, acum ceva ani, au arestat un hot. Primu politist ia zis: Don't move! Si al doilea ia zis la hot: Hands up! Si primu politist la omorat pe hot, ca deh' ia zis sa nu se miste!:]] Prea tare faza <3. Apooooi la desen colega'mea credea ca ne da test, pe dracu :]]. A venit profa in clasa: Deschideti caietele si scrieti [lectia]. Am scris ce am scris- la naiba da mult scriem- si o intreaba colega'mea: Doamna, dam test? Aia normal ca NU. Vezi, tu, cel ce citesti, ca eu am mereu dreptate?
~ Azi la fizica ne-a dus baba aia in laborator. Toate bune si frumoase pana incepem lectia si a o pornesc vocalizele, daca intelegi ce zic. Frate, nu puteai sa te misti ca-ti atragea atentia, dar eu, copil cuminte ce sunt, am stat statuieta ;;) Puteai sa-mi faci portret atunci =]].

*Atat am avut de spus:]
- Versuri folosite: 2ne1- Love is ouch