miercuri, septembrie 15

Clasa a 6-a Bă!

Băi, ziua de azi a fost...superbă. La ora de matematică nu a venit profa, îţi dai seama, tu, cititorule, ce fericiţi am fost? Înafară că ne-a dat aia de la bio să scriem ceva de anu trecut -şi am greşit jumătate din aia ;->- totul a fost drăguţ.

Trecând peste detalii plictisitoare, ora de fizică a fost tare. Profa e de treabă, dar prima impresie contează :]]. Okey, dude, ne-a pus să clasificăm ce aveam pe bancă cum vrem noi. Şi pe colegămea a trăsnit-o ideea să clasificăm în funcţie de culoare. A trecut tanti aia -am uitat cum o cheama o.o- şi a făcut: Foarte frumoo~os! Roşu la roşu; albastru la albastru; şi orangeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Cam nebună tanti asta da pare de treabă :)) Deci cum ziceam, a mai trecut pe la bănci şi bla-bla până au început băieţii să facă gălăgie şi ea: Clasa a 6-a Bă(B)!

Da, renumita clasă a 6-a B. Clasa care a spart geamul cu mărul, clasa care se bate, prima clasă din şcoală care a sărit pe cei de a 8-a. Clasa de care toţi profii se plâng! Ce să mai, suntem culi :->

Mie lene să mai scriu, deci XOXO!